Www-sivujen suunnittelu ja tuotanto

Tarvitsetko sinä tai yrityksesi selkeät ja helposti luettavat www-sivut tai ovatko vanhat sivusi päivitystä vailla..?

Suunnittelemme yhteistyössä kanssasi sivujen toteutuksen alusta loppuun, tarvittaessa varaamme myös domain-nimen ja palvelintilan johon voimme siirtää sivunne.

Siirrämme työnalla olevat www-sivunne väliaikaiselle palvelimelle, jotta voitte nähdä sivujen kehityksen ja voitte kertoa oman mielipiteenne tai korjausehdotuksenne, pääasiallisen yhteydenpidon voimme hoitaa sähköpostitse.

Www-sivujen hinnat ovat tapauskohtaisia, jokainen sivusto kun räätälöidään juuri sinun tarpeittesi mukaan. Uuden sivuston suunnittelun ja toteutuksen keskimääräinen hinta itsepäivitettävänä sivustona on noin 400€, sivujen päivittämisestä voimme sopia erikseen jollei itsepäivitettävä ohjelmisto ole tarpeen.

Julkaisujärjestelmä

Website Baker julkaisujärjestelmä on helppokäyttöinen kotisivujen ylläpitotyökalu jonka avulla päivität ja laajennat sivustoasi helposti ja nopeasti. Sivujen muokkaustilassa voit lisätä linkkejä ja kuvia, myös uusien sivujen luonti onnistuu käden käänteessä. Website Bakerin käyttäminen on helppoa suomenkielisten toimintojen ansiosta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: myynti@madeby.net

Comments are closed.